Bitcoin впав нижче $20 000 і може обвалитися до $10 000

Вартість першої криптовалюти може опуститись до $10 000 за монету.

Bitcoin Такий прогноз в інтерв’ю CNBC озвучив гендиректор DoubleLine Capital LP Джеффрі Ґундлах, повідомляє Banker.ua з посиланням на Coinspot.

За словами відомого Bitcoin-скептика Джеффрі Гундлаха, на фоні тиску на ринку, що постійно посилюється, багато інвесторів намагаються позбутися ВТС, у зв’язку з чим монета може обвалитися до $10 000.

Гендиректор DoubleLine Capital LP вважає, що криптовалюта схожа на казино: основна маса інвесторів зазнає втрат, тоді як у виграші залишається лише невелика частка гравців.

Варто зазначити, що 20 червня Bitcoin торгується на рівні $19968,10 за монету, при цьому ввечері в суботу курс першої криптовалюти опускався до $17800, а вартість Ethereum – майже до $900. Загальна капіталізація ринку криптовалют у суботу впала до $885 млрд, а криптовалютний індекс страху та жадібності опустився до рекордно низької позначки 6.

У той же час президент Сальвадора рекомендує інвесторам «насолоджуватися життям і не турбуватися про падіння вартості Bitcoin»: Найіб Букеле впевнений, що після закінчення ведмежого циклу вкладення в першу криптовалюту зростуть «безмірно».

Варто зазначити, що у державному Bitcoin-фонді Сальвадора зберігається 2301 BTC на загальну суму понад $44 млн.

Сальвадор став першою у світі країною, яка визнала Bitcoin як офіційну валюту. Закон, згідно з яким першу криптовалюту почали приймати як платіжний засіб нарівні з доларом США, набув чинності 7 вересня 2021 року.

Нагадаємо, 15 червня капіталізація криптовалютного ринку впала до $863,05 млрд.

ДОСТУП ДО ФІНАНСОВИХ РИНКІВ ТА АНАЛІТИЦІ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН
зареєструйтеся та отримайте 7 днів безкоштовно
Реєстрація
asd