Золото помірно дешевшає 27 квітня

Вартість золота в середу вранці слабо знижується після сильного зниження фондових індексів на Уолл-Стріт, що говорить про загальну невпевненість на фінансових ринках, але поки що котирування золота утримуються на позначці в 1,9 тисячі доларів за унцію, і саме внаслідок цієї невпевненості подальші перспективи дорогоцінного металу хороші, свідчать дані торгів та коментарі аналітиків.

Золото дорожает 22 марта на уходе инвесторов от рискаСтаном на 8:57 EET ціна червневого ф'ючерсу на золото на нью-йоркській біржі Comex знижується на 4 долари, або на 0,21%, до 1900,1 долара за тройську унцію. Травневий ф'ючерс на срібло дорожчає на 0,33%, до 23,62 долара за унцію.

За словами аналітика SPI Asset Management Стівена Іннеса (Stephen Innes), які наводить газета Wall Street Journal, падіння американських індексів у вівторок чинило тиск на котирування золота. Основні індикатори в США впали, а особливо "відзначився" індекс високотехнологічних компаній NASDAQ на тлі обвалу вартості акцій Tesla.

У той же час в цілому аналітики Commerzbank, на яких також посилається газета, позитивно оцінюють перспективи цін на дорогоцінний метал через високий попит на надійні активи, що зберігається.

ДОСТУП ДО ФІНАНСОВИХ РИНКІВ ТА АНАЛІТИЦІ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН
зареєструйтеся та отримайте 7 днів безкоштовно
Реєстрація
asd