У США розробили перший в історії закон про захист криптовалютних бірж

Сенатор США Білл Хагерті представив законопроєкт, спрямований на захист криптовалютних бірж від протиправних дій Комісії з цінних паперів та бірж (SEC) — це перший в історії США закон такого плану.

Що буде з грошима клієнтів у разі банкрутства криптобіржі — Мінфін Про це пише Noworries.

Закон про ясність у сфері цифрової торгівлі спрямований на встановлення чітких нормативів щодо двох основних проблем, з якими стикаються криптобіржі — класифікації цифрових активів та відповідних зобов’язань у рамках чинного законодавства про цінні папери.

«Поточна відсутність ясності у регулюванні цифрових активів ставить підприємців та бізнес перед вибором: орієнтуватися на значну невизначеність регулювання у США чи переїхати за кордон на ринки з чітким регулюванням цифрових активів», — наголосив автор законопроєкту Білл Хагерті.

Сенатор Хагерті переконаний, що ухвалення законопроєкту не лише забезпечить «таку необхідну визначеність» для криптобізнесу, а й підвищить ліквідність криптовалютного ринку США. Щоб документ став законом, він має бути схвалений Сенатом, Палатою представників та президентом США.

ДОСТУП ДО ФІНАНСОВИХ РИНКІВ ТА АНАЛІТИЦІ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН
зареєструйтеся та отримайте 7 днів безкоштовно
Реєстрація
asd