Нафта дорожчає після падіння цін напередодні

Ціни на нафту еталонних марок упевнено відновлюються в середу, 31 липня, після падіння на день раніше, інвестори оцінюють ситуацію на Близькому Сході й неофіційні дані про запаси в США.

Про це повідомляє enkorr.

Вартість вересневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $79,7 за барель, що на $1,07 (1,36%) вище, ніж на закриття попередніх торгів. Напередодні ці контракти знизилися у ціні на $1,15 (1,4%), до $78,63 за барель.

Термін біржового обігу вересневих ф'ючерсів на Brent спливає із завершенням сесії у середу. Жовтневі контракти, що активно торгуються, дорожчають під час торгів на $1,28 (1,64%), до $79,35 за барель.

Ф'ючерси на нафту WTI на вересень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) зросли в ціні на $1,3 (1,74%), до $76,03 за барель. У вівторок контракт здешевшав на $1,08 (1,4%), до $74,73 за барель.

Обидві марки напередодні поновили мінімуми з 5 червня.

Голову політичного бюро палестинського руху ХАМАС Ісмаїла Ханію було вбито в Тегерані рано вранці в середу, повідомило агентство Mehr із посиланням на заяву Корпусу вартових Ісламської революції (КСІР).

Рух ХАМАС підтвердив загибель Ханії і заявив, що його вбили в результаті «віроломного сіоністського нальоту на його резиденцію в Тегерані».

Тим часом оприлюднені у вівторок дані Американського інституту нафти (API) показали зниження запасів нафти в країні за тиждень на 4,5 млн барелів. Офіційні дані про резерви буде опубліковано о 17:30 за київським часом.

У середу ринок також чекає на підсумки засідання Федеральної резервної системи (ФРС), у четвер – на зустріч ОПЕК+.

ДОСТУП ДО ФІНАНСОВИХ РИНКІВ ТА АНАЛІТИЦІ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН
зареєструйтеся та отримайте 7 днів безкоштовно
Реєстрація
asd