Нафта дешевшає, трейдери оцінюють наслідки урагану Беріл

Нафта продовжує дешевшати на торгах у вівторок, 9 липня, трейдери оцінюють наслідки урагану Беріл, що обрушився на узбережжя Техасу в понеділок, і стежать за переговорами між Ізраїлем і ХАМАС.

Про це повідомляє enkorr.

Вартість вересневих ф'ючерсів на сорт Brent на Лондонській біржі ICE Futures склала $85,54 за барель, що на $0,21 (0,24%) нижче, ніж на закриття попередніх торгів. У понеділок ці контракти подешевшали на $0,79 (0,9%) – до $85,75 за барель.

Ф'ючерси на нафту WTI на серпень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилися в ціні на $0,22 (0,27%) – до $82,11 за барель. За підсумками попередньої сесії, вартість цих контрактів зменшилася на $0,83 (1%) – до $82,33 за барель.

Очікування, що за посередництва Катару та Єгипту сторони домовляться про припинення вогню, чинять тиск на нафтовий ринок, йдеться в огляді команди експертів StoneX, який цитує MarketWatch. Аналітики, однак, зазначають, що «подібні переговори багато разів провалювалися».

Наслідки урагану Беріл виявилися менш значними, ніж очікувалося. Але деякі об'єкти енергетичної інфраструктури в Техасі, як і раніше, не працюють через негоду.

Увага трейдерів цього тижня спрямована на щомісячні огляди нафтового ринку ОПЕК та Міжнародного енергетичного агентства.

Крім того, ринок чекає на заяву голови Федеральної резервної системи Джерома Пауелла, який у вівторок представить піврічну доповідь про грошово-кредитну політику в банківському комітеті Сенату США.

ДОСТУП ДО ФІНАНСОВИХ РИНКІВ ТА АНАЛІТИЦІ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН
зареєструйтеся та отримайте 7 днів безкоштовно
Реєстрація
asd