Нафта дешевшає після зростання цін напередодні

Ціни на нафти опускаються в четвер, 25 липня, після активного зростання на день раніше, викликаного даними про скорочення запасів палива в США.

Про це повідомляє enkorr.

Вересневі ф'ючерси на Brent здешевшали на лондонській біржі ICE Futures на $0,63 (0,77%) – до $81,08 за барель. У середу Brent здорожчала на $0,7 (0,9%), до $81,71 за барель.

Вересневі ф'ючерси на WTI знизилися в ціні на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) на $0,64 (0,82%), до $76,95. За попередню сесію контракт здорожчав на $0,63 (0,8%), до $77,59 за барель.

Як повідомило напередодні Міністерство енергетики США, комерційні запаси нафти в Штатах минулого тижня скоротилися на 3,74 млн барелів – до 436,48 млн барелів, мінімуму з лютого. Зниження запасів відзначено за підсумками четвертого тижня поспіль уперше з минулого вересня.

Товарні запаси бензину в США минулого тижня знизилися на 5,57 млн барелів, дистилятів – на 2,75 млн барелів. Експерти очікували скорочення запасів нафти на 2,84 млн барелів, збільшення запасів бензину на 1 млн барелів і підвищення запасів дистилятів – на 1 млн барелів, за даними Bloomberg.

«Звіт Міненерго був хорошим, і ф'ючерси очікувано підскочили після його публікації, – сказав редактор Sevens Report Research Тайлер Річі. – Однак у майбутньому «бики» хотіли б бачити більше сигналів сильного й стабільного споживчого попиту».

ДОСТУП ДО ФІНАНСОВИХ РИНКІВ ТА АНАЛІТИЦІ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН
зареєструйтеся та отримайте 7 днів безкоштовно
Реєстрація
asd