Курс біткоїна оновив максимум жовтня

Курс біткоїна (BTC) оновив максимум жовтня. Ціна першої криптовалюти зросла за добу на 2,8% з $62,7 тис. до $64,5 тис., за даними CoinGecko. Вранці 14 жовтня курс BTC піднявся вище за $64,5 тис., це сталося вперше з 30 вересня.

Загальна капіталізація криптовалюти за добу зросла на 0,7%, вона становить $2,354 трлн. Добовий обсяг торгів — $81 млрд.

Індекс страху і жадібності на крипторинку знаходиться на позначці 48 балів зі 100. У минулі вихідні показник піднявся із зони страху в нейтральний діапазон.

Ринкові настрої почали схилятися у бік покупок через позитивні економічні показники як у Китаї, так і США, пише CoinDesk.

Різке зростання курсу BTC відбулося після того, як 14 жовтня китайські акції завершили ранкову сесію зростанням. Американські папери теж йдуть нагору, оновлюючи максимуми.

Курс Ethereum (ETH) за добу збільшився на 2,9%. На 10:30 ціна провідного альткоїну коливається близько $2,532 тис.

Більшість інших альткоїнів із топ-10 із капіталізації показали добове зростання. Найбільше подорожчала Solana (SOL) — на 4,3%.

Курс Toncoin (TON) знизився на 0,2%. Ціна Tron (TRX) впала сильніше за інші, вона знизилася на 1,2%.

З топ-100 криптовалют по капіталізації найсильніше зниження минулої доби у мемкоїна Popcat (POPCAT) — на 4,9%. Сильніше за інших виріс курс монети Ethena (ENA) — на 19,5%.

У понеділок, 14 жовтня, у США святкується День Колумба, тож активність на ринках, найімовірніше, буде низька, кажуть експерти.

ДОСТУП ДО ФІНАНСОВИХ РИНКІВ ТА АНАЛІТИЦІ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН
зареєструйтеся та отримайте 7 днів безкоштовно
Реєстрація
asd