Коротко про головне на міжнародних ринках

Американські акції зросли за підсумками тижня

S&P 500 додав 1,3%, високотехнологічний Nasdaq — 0,3%, а індекс Dow Jones — 0,8%.

Основні фондові індекси США зберігали стійкість упродовж тижня. Причина — нещодавно опубліковані макроекономічні дані, які можуть змусити ФРС завершити кампанію підвищення процентних ставок. Проте спікери ФРС протягом тижня зберігали обережність та заявляли, що подальше посилення грошово-кредитної політики може бути виправдане.

Крім того, у США розпочався сезон звітності, і інвестори уважно стежать за показниками компаній. Деякі великі американські банки, серед яких JPMorgan, Citigroup і Wells Fargo, відзвітували в п'ятницю краще за очікування.

Цього тижня квартальні фінансові звіти представлять Tesla, Netflix, Johnson & Johnson, Bank of America, Goldman Sachs та AT&T.

Акції Азіатсько-Тихоокеанського регіону закінчили тиждень зростанням

Широкий індекс акцій Азії (за винятком Японії) MSCI AC Asia ex Japan Index виріс на 1,2%, японський Nikkei додав 3,5%, південнокорейський Kospi подорожчав на 3,3%, сінгапурський STI збільшився на 0,1%, а гонконгський Hang Seng та китайський Shanghai Composite зросли на 0,5% та 0,3% відповідно. У понеділок ринки Азії торгуються різноспрямовано.

ДОСТУП ДО ФІНАНСОВИХ РИНКІВ ТА АНАЛІТИЦІ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН
зареєструйтеся та отримайте 7 днів безкоштовно
Реєстрація
asd