Франція першою з великих країн Європи офіційно дозволила роботу кріптобіржі Binance

Компанія Binance отримала схвалення французьких регулюючих органів на роботу своєї криптовалютної біржі в країні.

Binance Coin: курс криптовалюты, цены, индекс — Investing.com В даний час компанія зареєстрована як постачальник сервісів по роботі з цифровими активами Комісією з нагляду за фінансовим ринком Франції (AMF), що дає їй право пропонувати послуги з торгівлі та зберігання біткоін та інших криптовалют.

Цей крок робить Францію першою великою європейською країною, яка надала Binance дозвіл на діяльність на своїй території. Binance – найбільша криптовалютна біржа у світі. За даними CoinGecko, обсяг спотової торгівлі біржі за день становить понад $14 млрд, обсяг деривативів – майже $50 млрд.

Binance не має офіційної штаб-квартири і навіть колись висловлювала гордість цим фактом. Але часи змінилися, і після негативної реакції на її діяльність у низці країн, включаючи Великобританію, Італію та Сінгапур, компанія прагне співпрацювати з регулюючими органами.

Гендиректор і засновник Binance Чанпен Чжао (Changpeng Zhao) минулого місяця повідомив ресурс CNBC, що компанія планує відкрити свою європейську штаб-квартиру в Парижі. Він назвав Францію дуже прогресивною у використанні криптовалюти. Binance також пообіцяла інвестувати у проекти у країні 100 млн євро.

ДОСТУП ДО ФІНАНСОВИХ РИНКІВ ТА АНАЛІТИЦІ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН
зареєструйтеся та отримайте 7 днів безкоштовно
Реєстрація
asd