Binance запускає криптокарту Binance Refugee Card для українських біженців

Binance, найбільша криптобіржа у світі, сьогодні запускає криптовалютну картку Binance Refugee Card. Картка призначена для всіх користувачів Binance з України, які були змушені переїхати до країн ЄС через війну з росією.

Карта для украинских беженцев от Binance - mycrypter.comКриптокартка Binance була створена у партнерстві з Contis. Вона дає переміщеним українцям можливість здійснювати та отримувати криптовалютні платежі та здійснювати покупки у ритейлерів в ЄС, які приймають карткові платежі.

«У такий складний для України час зрозуміло, що можливість криптовалютних операцій зараз як ніколи може бути корисною для наших користувачів, що опинились у Європі. Вони пропонують швидкий, дешевий та безпечний спосіб переказу коштів, що допоможе людям із їхніми невідкладними фінансовими потребами», — прокоментувала Хелен Хай, голова благодійної організації Binance.

Біженці, які звернулись до місцевих некомерційних організацій та подали заявку на отримання криптовалютних карт Binance Refugee Card, отримають 75 BUSD, що еквівалентно $75, на місяць протягом трьох місяців. Криптовалюта BUSD буде автоматично конвертована в місцеву валюту під час оплати карткою.

Також біржа, в рамках програми Binance Charity, співпрацює з різними неприбутковими організаціями, включаючи Ротарі та Паляниця, щоб надати грошову допомогу на основі криптовалют через Binance Refugee Card. Усі родичі та знайомі, що бажають підтримати своїх близьких, зможуть перераховувати криптовалюту на нові картки для біженців та гаманці Binance.

Отримання та використання картки безкоштовне. Щоб отримати криптокарту, біженцям потрібно буде використовувати наявний обліковий запис, зареєстрований в Україні, або зареєструвати новий обліковий запис Binance. В такому разі вони мають використати українську домашню адресу, навіть якщо вони зараз проживають в іншій країні ЄС. Усі користувачі повинні будуть пройти ідентифікацію особистості.

«Ми хочемо, щоб блокчейн став інструментом для розв’язання реальних проблем людей та об'єднанував тих, хто прагне надавати допомогу безпосередньо з тими, хто її потребує», — додала Хай.

ДОСТУП ДО ФІНАНСОВИХ РИНКІВ ТА АНАЛІТИЦІ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН
зареєструйтеся та отримайте 7 днів безкоштовно
Реєстрація
asd